Life. Travel. Enjoy.
  1. Miért jó feliratkozni hírlevelünkre !? Ön 48 órával előbb értesül híreinkről, mint honlapunk olvasói ! Megéri... Why so good be informed !? We send you our latest news 48 hours in advance! It worths...

Magunkról

A Johnny World Travel egy Ausztrál Utazási Iroda, az iroda nevében nagyon sok szeretettel köszöntöm Önt!

“Nem az számít honnan indulsz, hanem az, hogy milyen döntéseket hozol arról, hogy hová akarsz végül eljutni.” (Anthony Robbins)

A Föld egyik legtávolabbi pontjáról, Ausztráliából indultam el. Sydney-ben végeztem el az “Advance Diploma of Tourism Management” szakot, mellyel “útlevelet” kaptam a világ összes országába. Innen már semmi sem tarthatott vissza, hogy felfedezzem még a legtávolíbbnak tűnő – egzotikus országokat, szigeteket (Fiji, Új Kaledónia, Vanuatu, Új-Zéland…) is.

magunkrólx2

Oláh János – cégvezető tulajdonos

Szenvedélyem a világ felfedezése, tapasztalataimat utazásaimból merítem. Szerencsés embernek tartom magam, mert az utazás az egyik hobbim is! Nemcsak utakat tettem, hanem mélyrehatóan megismertem az országok ízvilágát, egyben a világ ízeit, gasztronómiáját, ugyanis a konyhaművészet a másik szenvedélyem.

 

Ennyi csodás élmény megörökítése egyszerűen nem maradhatott el, így a weboldalon is, természetesen a saját munkáim, képeim, emlékeim, élményeim láthatóak!

Ázsia a világ legkedveltebb földrésze, bátran kijelenthetem, hogy itt találhatók a “mosoly országai” hiszen, bármerre jártam Kambodzsától Vietnámig, Thaiföldtől Szingapúrig mindenütt az itt élő emberek szeretete, békés mosolya fogadott.

Oláh János (Johnny) – cégtulajdonos, ügyvezető

Oláh János (Johnny) – cégtulajdonos, ügyvezető

Hét felejthetetlen évet éltem a koalák és a kenguruk földjén, eközben számos ismeretre tettem szert az emberek életével, gondolatvilágával, mentalitásával kapcsolatosan. Az utazási irodám egyik fő profilja az oktatásszervezés is, kifejezetten Ausztráliába, így az oda utazó és tanulni vágyókat rengeteg hasznos információval tudom segíteni!

Segítek megtervezni álmai utazását! …és ne feledje, számomra ügyfeleim elégedettsége a legfontosabb!
Jó utat, kellemes pihenést és felejthetetlen élményeket kívánok !

“A világ utat nyit annak az embernek, aki tudja, merre tart.”
(Ralph Waldo Emerson)

 

Várom jelentkezésüket!

E-mail: travel@johnnyworldtravel.com

Telefon:+61 0478 832 623 ( Ausztrál elérhetőség)

  +36 30 2720066 ( Magyar elérhetőség)